Ronaldo
Ronaldo. Foto: TT.

I løpet av 31 latterlige sesonger, har The Simpsons inkludert hundrevis av celebriteter. Redaksjonen har plukket 5 favoritter fra idrettens verden… 

5. Ronaldo

Mens Cristiano Ronaldo dukket opp i en Nike-reklame med Homer, er det den brasilianske Ronaldo som har en rolle i “Marge Gamer” i sesong 18. 

I en fotballkamp hvor Homer er dommer, spiller Lisa skadet. Den forhenværende Real Madrid-spissen dukker opp, og påpeker at det hun gjør er feil. 

Jackpotten er nå på over 50 millioner kroner. Prøv lykken her!

4. Darryl Strawberry

Baseball-legenden Darry Strawberry dukket opp i “Homer at the Bat” i The Simpsons 3. sesong. Strawberry er vel og merke én av mange MLB-stjerner i samme episode. 

Episoden er ofte nevnt som én av de beste, hvor Strawberrys prestasjoner fremholdes som spesielt imponerende. Her er en festlig ordveksling med Homer:

3. Tony Hawk

I sesong 14, i episoden “Barting Over”, rømmer Bart hjemmefra i jakten på en ny farsfigur. Den utpekte er ingen ringere enn den profesjonelle rullebrettkjøreren Tony Hawk. 

I et forsøk på å gjenvinne Barts respekt, havner Homer i en skateboard-konkurranse med Hawk… 

2. Shaquille O’Neal

Her har vi å gjøre med en nylig opptreden signert NBA-superstjernen Shaquille O’Neal, fra episoden “Gone Boy” i sesong 29. 

Historien er en vri på den populære boka og filmen “Gone Girl”, hvor Bart blir kidnappet av Sideshow Bob. Homer og Grandpa forsøker følgelig å finne Bart, da de støter på Shaq. Det er en kort, men morsom scene… 

Jackpotten er nå på over 50 millioner kroner. Prøv lykken her!

1. Tom Brady

En rekke kjente idrettspersonligheter dukker opp i episoden “Homer and Ned’s Hall Pass” fra sesong 16. Kobbelet med stjerner inkluderer LeBron James, Michelle Kwan, Yao Ming og Warren Sapp. Det er imidlertid én av de store NFL-quarterbackene som utmerker seg. 

Tom Brady og hans stjernevenner hyrer Homer for å lære dem hvordan man fremfører en seiersdans. Episoden inkluderer i tillegg et Super Bowl-innslag av bibelske dimensjoner…