Carina Dahl
Foto: Alex Iversen / TV 2.

– Jeg hadde aldri sett for meg at han skulle gjøre det.

Etter over tre uker på Torpet Kjendis, hadde Aune Sand og Carina Dahl kjempet seg til finalen hvor premien var å komme rett inn i Farmen Kjendis. Men da det hele skulle avgjøres, valgte Aune å trekke seg fra tvekampen.

KAMPANJE: Vinn Las Vegas-tur med 10 000 kr i lommepenger! Klikk her

Nå forteller Carina Dahl til Betsafe sin blogg at hun ble helt satt ut av Aunes avgjørelse.

– Jeg må innrømme at jeg ble helt sjokkert av avgjørelsen hans, sier trønderen.

Carina Dahl likte ikke at hun ble tildelt seieren på den måten.

– Savnet ble for stort

– Det var ikke noe gøy å vinne slik. Jeg skulle helst sett at vi kjempet en intens tvekamp som jeg gikk seirende ut av, sier Dahl.

Carina Dahl på Torpet
Foto: Alex Iversen / TV 2.

Aune Sand forklarer i TV-episoden av Torpet Kjendis at savnet etter ungene hans ble for stort, og at han derfor valgte å trekke seg fra den avgjørende tvekampen.

Trønderen har vært med i flere realityserier tidligere, med to pallplasser i Masterchef Kjendis, og en imponerende fjerdeplass i fjorårets versjon av 71 Grader Nord Kjendis som beste prestasjoner.

Betsafe-influenseren mener at hun ofte er nødt til å bevise både en og to ganger ekstra at hun er «brukanes» i konkurranser. Hun fryktet ikke utfordringen fra Aune Sand selv om det skulle ha blitt en tvekamp.

KAMPANJE: Vinn Las Vegas-tur med 10 000 kr i lommepenger! Klikk her

– 99% sikker på at jeg ville vunnet

– Med min interesse for å lære det som sto i kunnskapsboka i tillegg til klisterhjerne, er jeg 99% sikker på at jeg hadde vunnet konkurransen, sier Dahl.

Til tross for at hun vant Torpet uten en fullverdig finale, føler Carina Dahl at hun har bevist at hun fortjener sin plass på Farmen Kjendis-gården.

– Etter en så lang periode med hardt arbeid på Torpet, hvor vi kun var tre deltakere, synes jeg at jeg fortjente å bli et fullverdig medlem av Farmen.

Nå er hun klar for å gi alt i Farmen Kjendis, og lover flere gode TV-øyeblikk for seerne.

– Jeg kan selvsagt ikke røpe for mye, men det kommer til å bli moro å se på, humrer 33-åringen.