Har du lyst til å vinne €500 uten å risikere dine egne, surt opptjente penger? 

“Selvsagt”, tenker du. Og med Betsafe har du muligheten til å fylle lommene dine. Du kan innkassere €500 to ganger hver eneste uke i Betsafes freerolls. Du kan med andre ord vinne store penger uten å være redd for å tape sparepengene. 

Freeroll” er en pokerturnering hvor du ikke trenger å betale for å delta. Til tross for at det er gratis å kaste seg med, er premiene virkelige nok.

Sjekk ut! Vinn uten å foreta innskudd! 

Hver mandag og fredag kl 19:30 ønsker Betsafe deg velkommen til €500 freeroll. Med store premier er du garantert en solid poker-opplevelse, hvor du samtidig ikke har noe å tape. 

Freerolls er en ypperlig anledning for nye og uerfarne pokerspillere til å bygge ferdigheter og selvtillit. Premien på €500 sørger for at alle spillerne som deltar tar turneringen alvorlig. Selv om du er nybegynner, kan du lære mye fra å spille slike turneringer. Det beste av alt er at du kan være den heldige – den som går til topps. 

Det betyr ikke at det utelukkende er novisene som er å finne rundt det virtuelle bordet. En €500 freeroll er verdt å vinne, og vil komme godt med for de fleste. 

Sjekk ut! Vinn uten å foreta innskudd! 

De fleste poker-turneringer på nett krever at du betaler deg inn. I de største jackpot-eventene kan det være dyrt å leke med de store. Spiller du poker på regelmessig basis, kan hobbyen din derfor tære på reservene – såfremt du ikke vinner premier, vel og merke. 

Med Betsafes €500 freeroll trenger du ikke være redd for at kontoen går tom. Saldoen kan kun gå én vei – opp. 

Som navnet “freeroll” indikerer; vissheten om at du ikke står i fare for å tape penger, gir en viss frihet. Det er omgivelser som gjør at du kan spille poker mer uhemmet, og hvor du har anledning til å eksperimentere

Dersom du har en ny poker-teori eller teknikk du ønsker å teste ut, er Betsafes €500 freeroll den perfekte arenaen. Du er kanskje mer forsiktig når du tar slik risiko med egne penger, men når du spiller gratis har du ingenting å være redd for. 

Dersom ting ikke går din vei, er det ingen grunn til å gråte. Betsafes €500 freerolls går av stabelen to ganger hver uke, og du er derfor aldri langt unna neste mulighet. Uavhengig av om du er fersk ved filten eller en ringrev har Betsafes €500 freeroll noe å by på. 

Sjekk ut! Vinn uten å foreta innskudd!