Lamborghini Veneno Roadster
Lamborghini Veneno Roadster. Foto: Lamborghini.

Det er et spørsmål som hører til under kategorien ”luksusproblemer”. De færreste av oss har hatt søvnløse netter på grunn av for mye penger. Men, hvordan kan du bruke 110 millioner kroner?

Vi i Underholdningsbibelen lever som de fleste andre fra måned til måned. Knapt en krone følger med fra forrige lønning til neste utbetaling. Kanskje var nettopp derfor vi hadde store problemer med å finne ting som var dyre nok. En rekke ganger tok vi oss i å si ”Hva er vitsen?” eller ”Det må da finnes noe billigere?”. Vel, prisjakt var som kjent ikke oppgaven vår. Her er noen av godbitene vi ville kjøpt om vi hadde et tresifret millionbeløp på kontoen:

Maitres Du Temps Chapter One Round Transparence – 4,5 millioner kroner

Hvem trenger vel å rekke møter eller å komme seg jobb når man er søkkrik? En klokke av skikkelig kaliber hører likevel med.

KAMPANJE: Nå er jackpoten på over 110 MILLIONER! Er det du som tar hjem gevinsten? Klikk her

Lamborghini Veneno Roadster
Lamborghini Veneno Roadster. Foto: Lamborghini.

Lamborghini Veneno Roadster – 37 millioner kroner

Som mangemillionær har vi selvsagt ikke lyst til å kjøre en bil som alle andre har. Da passer det godt med en Lamborghini Veneno Roadster – en doning det kun finnes ni av på hele kloden. Råskinnet gjør unna 0-100 på 2.8 sekunder.

Chateau Cheval Blanc 1947 – 2,16 millioner kroner

Rekorden for den dyreste vinflaska noen sinne tilhører en 6 liter stor flaske 1947 Cheval Blanc. Til tross for at du sikkert får en solid skallebank av den formidable flaska, er prisen smått utrolige 65.300kr pr glass. Pytt-pytt, sier vi.

Villa Breidablikk – 58 millioner kroner

Kan vi skilte med 110 millioner kroner på gullkortet, skal vi saktens bo standsmessig. Hva med ”Villa Breidablikk”? Villaen på om lag 300m2 ligger idyllisk til på Ormøya – kun 10 minutter fra Oslo S. Og 58 millioner er godt innafor budsjett.

Vallaken Immanuel R. – 4.2 millioner kroner

I oktober 2018 kjøpte Bjørn Rune Gjelsten vallaken Immanuel R. under en auksjon i nederlandske Kronenberg. Prisen på gampen var snertne €450.000 – i overkant av 4.2 millioner kroner. Et slikt dyr er naturlig nok ikke et leketøy, men hadde passet godt på tunet ute på ”Villa Breidablikk”, eller hva?

KAMPANJE: Nå er jackpoten på over 110 MILLIONER! Er det du som tar hjem gevinsten? Klikk her