Game of Thrones
Foto: HBO

HBO-serien Game of Thrones snurrer i gang sesong 8 en gang i april. Det betyr imidlertid ikke at fansen sitter rolig og venter…

Basert på hva vi har plukket opp av informasjon om den nye Game of Thrones sesongen, har vi grunn til å glede oss. Hva vet vi egentlig?

KAMPANJE: Har du prøvd Game of Thrones spillet? Prøv det her!

HBO-sjef Richard Plepler er begeistret

Ikke overraskende er sjefen for selskapet bak serien formelig over seg av begeistring. HBOs CEO benyttet Golden Globe-utdelingen til å skape – om det var mulig – enda større forventninger til den 8. sesongen av Game of Thrones.

”Det er et storslagent syn. Gutta har i realiteten produsert seks filmer. Reaksjonen jeg hadde da jeg så dem (episodene), var at her ser jeg en film”.

Sesong 8 tar til 15. april 2019

Etter mer enn et år med spekulasjoner har HBO endelig avslørt at den nye sesongen – med seks rykende ferske episoder – tar til mandag 15. april på Sky Atlantic. Og her er traileren:

Storslagent slag

Det avsluttende slaget for the Army of the Dead skal angivelig være den største og lengste actionscenen som har blitt produsert for TV eller film. Ikke mindre enn 55 netter brukte Miguel Sapochnik på å filme Winterfell-kampscenene.

KAMPANJE: Har du prøvd Game of Thrones spillet? Sjekk det ut her!

Sesong 8 kunne vært tre helaftens filmer

Alt er større og bedre i den siste sesongen av Game of Thrones. Selv kostymene er litt mer forseggjorte enn tidligere, og Winterfell har blitt utvidet. Serien har faktisk blitt så omfattende, at Benihoff og Weiss mener historien uten problemer kunne gitt tre helaftens filmer. Kanskje ikke til å undre seg over, siden HBO har gitt duoen et budsjett på småpene $15 millioner pr episode.

Fansen vil kanskje mislike avslutningen

I et intervju kunne Kit Harington avsløre at den trofaste fansen kanskje ikke vil like sesongavslutningen, der han dro sammenligninger mellom GoT og andre serier som Breaking Bad og The Wire. Den selvsamme Harington fortalte på samme tid at han har blitt bedt om å beholde på hår og skjegg av HBO. Bare sånn i tilfelle Jon Snow må foran kameraet igjen…

KAMPANJE: Har du prøvd Game of Thrones spillet? Sjekk det ut her!