JokerMillions jackpot på Betsson
Foto: Betsson.

Påsken er et tilbakelagt kapittel, og mange kan nok se tilbake på hygge og kos i solveggen med appelsin, påskeegg og sjokolade. Der de fleste av oss nok var takknemlige for et par fridager, bød høytiden på noe langt mer for en heldig Betsson-spiller.

KAMPANJE: Mega Moolah-jackpoten er nå på over 70 millioner kroner, prøv lykken her!

En mann i trettiårene fra Møre og Romsdal utløste nemlig jackpoten på spilleautomaten Joker Millions, og vant ufattelige 29 843 925,65 kr. Og det på en spinn med bare 12,50 kr i innsats.

– Høy puls, sier den nybakte vinneren til Betsson-bloggen, når han blir spurt hvordan han reagerte på jackpotgevinsten.

– Jeg så jo at pengene kom inn på saldoen, men jeg måtte likevel ringe dere i Betsson et par ganger for å få det bekreftet. Etterpå ringte jeg inn den nærmeste familien, slik at de kunne få komme å se og holde meg med selskap. Det ble en veldig bra påske, forteller den lykkelige vinneren, som ønsker å være anonym.

KAMPANJE: Betsson feirer sine jackpot-vinnere – med gratisspinn og 50 000 kr i premiepotten!

– Nei, det ble nå et par Carlsberg, da. Så tok jeg en bedre middag med kjæresten, forteller den smørblide mangemillionæren om hvordan han feiret gevinsten.

– Det er et privilegium å få snakket med noen som har vunnet en så stor gevinst. Gleden er veldig smittende. Mitt inntrykk av vinneren er at han naturligvis var utrolig glad, men på ingen måte hadde mistet bakkekontakten. Å vinne nesten tretti millioner kroner er en gevinst som snur livet totalt, og det er lett at det går litt til hodet på en, men i dette tilfellet tror jeg ikke vi trenger å frykte det, forteller en smilende presseansvarlig Joakim Ingebrigtsen i Betsson.

KAMPANJE: Mega Moolah-jackpoten er nå på over 70 millioner kroner, prøv lykken her!