Per Sundnes

I dag ble det klart hvem som skal kjempe om å få representere Norge i den internasjonale Eurovision-finalen i Tel Aviv. Ifølge Norges fremste MGP-ekspert, Per Sundnes, er det flere låter med høyt nivå. Det forteller nordlendingen til spillselskapet Betsson:

– Dette blir den mest spennende finalen på lenge! Nivået i år er veldig bra, sier en fornøyd Per Sundnes etter å ha hørt årets låter.

Bodøværingen er optimistisk med tanke på årets bidrag, og tror at flere av sangene kan gjøre det godt i Tel Aviv.

– Tilbyr 100 i odds på at Norge vinner Eurovision!

– Både Chris Medina med «We try» og Keiino med «Spirit in the sky» er sanger som kan gjøre det veldig godt. Det er de to sterkeste melodiene i årets konkurranse.

Det lover godt for alle som håper at Norge igjen skal gå til topps i Eurovision. Det er 10 år siden Alexander Rybak gikk til topps med Fairytale. Det rykker nok litt ekstra i dansefoten til de flest enda når sangen kommer på radio. Kan vi håpe på en like fengende norsk melodi i år?

Spår gode norske sjanser i Tel Aviv

Betsson feirer jubileet for Rybaks seier med å gi 100 i odds på at Norge vinner i Israel. Melodi Grand Prix-orakelet fra nord mener at det ikke er umulig at en norsk sang går helt til topps i mai:

– Det var ti år mellom Bobbysocks og Secret Garden sin seiere. Rybak vant i 2009 og nå har det gått ti nye år… Jeg er klar for en ny internasjonal seier! , sier Sundnes til tippeselskapets blogg.

Med Sundnes sin optimisme virker det altså på sikt som at et spill på norsk seier til 100 i odds kan bli en meget god investering. Det vil i det minste garantere at årets konkurranse blir ekstra morsom og spennende!

Hvem er din favoritt i årets MGP? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet på Facebook!

– Tilbyr 100 i odds på at Norge vinner Eurovision!