Poker-NM på nett er tilbake. Underholdningsbibelen ser nærmere på NM 2021 Ladies Event… 

Norges beste kvinnelige pokerspillere setter seg rundt filten i Betsafes Ladies Event søndag 17. januar. De første kortene deles ut klokken 20:00. Spillerne har hatt mulighet til å løse billett direkte til tonene av €88, eller å kvalifisere seg gjennom satelitt-turneringene som løper fra onsdag 13. – lørdag 16. januar. Deltagelse i sistnevnte koster kun €8

Deltagerne konkurrerer i Texas Hold’em no limit, på bord med ni personer hvor blinds øker hvert 10. minutt. Alt peker mot en spennende kveld, for denne turneringen blir større og jevnere for hvert år. 

Sjekk ut! Online NM 2021 Ladies Event!

I 2019 fant 113 kvinner veien til Ladies Event, som den gang var rekord. Fjoråret bragte med seg ny bestenotering med 188 deltagere, og vi har ingen grunn til å tro på færre spillere i 2021

I 2020-utgaven av Ladies Event var det Cathrine Heien som trakk det lengste strået. Hun sikret seg samtidig et sete i Poker-NM i Dublin – en turnering som vanligvis finner sted i april. 

Online Ladies Events historie strekker seg tilbake til 2012. Ingen har maktet å vinne mer enn én gang. 40 deltagere kjempet om premier og ære i den debuten – den gang Ida Yvonne Grythe gikk til topps i 2012. 

Sjekk ut! Online NM 2021 Ladies Event!

Standarden på norsk dame-poker er skyhøy, noe resultatene fra store turneringer beviser. Anette Obrestad innehar andreplassen på inntjenings-lista for norske pokerspillere i live event-sammenheng. Kun Felix Stephensen har innkassert større penger enn Obrestads foreløpige $4 millioner. 32-åringen begynte med online poker tilbake i 2007, og har utrolig nok aldri foretatt et eneste innskudd. Snarere har rogalendingen bygd seg opp ved å vinne freeroll-turneringer. 

Dagen før hun rundet 19 år, vant Obrestad Word Series of Poker Europe Main Event. Det sikret jenta fra Sandnes ikke mindre enn €2 millioner. 

Elisabeth Hille hadde aldri spilt poker før hun leste om Obrestads bedrifter i en avis. Inspirert av Obrestads suksess, kastet Hille seg med i pokerverdenen, og er nå rangert som Norges 25. beste spiller – med €700.000 som fasit. I 2012 svingte Hille seg frem til finalebordet i Word Series of Poker Main Event i Las Vegas – en prestasjon som betalte seg i form av $590.000

Frister det å følge i Obrestad og Hilles fotspor? Det er fremdeles tid igjen til å booke billett til Betsafes NM 2021 Ladies Event!

Sjekk ut! Online NM 2021 Ladies Event!