Matthew Fox
Matthew Fox. Foto: TT.

Det er faktisk 20 år siden TV-serien om Salinger-familien rullet over skjermen. Redaksjonen har sjekket hva “Party of Five”-stjernene gjør i dag… 

Serien som vant om den foreldreløse søskenflokken hadde alt man som TV-seer kan ønske seg. Romantikk, sorg, sykdom og rusmisbruk. Ikke til å undre seg over at “Party of Five” stakk av med en Golden Globe-pris i 1996. Siden det nå er 20 år siden vi tok farvel med de fem blad Salinger, tenkte redaksjonen å sjekke hva hovedpersonene har gjort de siste årene. 

Jackpotten er nå på over 45 millioner kroner. Prøv lykken her!

Neve Campbell spilte karakteren Julia Salinger – en intelligent og sensitiv storesøster, som slet med å sjonglere rollen som foreldreløs, “reservemamma” og tenåring. 

Verden lå åpen for Neve Campbell etter “Party of Five”. Den canadiske stjernen gjorde seg for alvor kjent i “Scream”, og hadde likeledes roller i “The Company”, “Blind Horizon”, “When Will I Be Loved”, “Churchill: The Hollywood Years”, “Walter” og “Skyskraper”. Nå i 2020 er Campbell å se i “Clouds”. 

Neve Campbell har rukket å bli 46 år, og har to barn med JJ Feild, mens hun også kan se tilbake på ekteskap med John Light og Jeff Colt. 

Scott Wolfs rollefigur Bailey –  var en irriterende skikkelse i “Party of Five”. Som nest eldst i søskenflokken måtte han bli raskt voksen, men maken til sutring har vi sjelden sett fra en ung mann. 

Selv om sutrekoppen ikke var redaksjonens favoritt, banet innsatsen vei for videre hyre i TV-bransjen. Scott Wolf har blant annet tjent til livets opphold gjennom roller i “Everwood”, “V”, “Perception” og “The Night Shift”. I skrivende stund spiller den nå 52-åringen Carson Drew i serien “Nancy Drew”. Ikke bare har Wolf fått jobber etter “Party of Five”-innsatsen. I 2004 giftet han seg med Kelley Marie Limp, og paret har rukket å få tre barn. 

Jackpotten er nå på over 45 millioner kroner.Prøv lykken her! Få 100% velkomstbonus opptil 3000 kr når du registrerer deg!

Matthew Fox var eldstemann i husholdningen. Charlie Salinger var  imidlertid ofte ikke så voksen som man kunne kreve av en foresatt. Som de øvrige søsknene, slet han med tilværelsen som foreldreløs. 

Etter suksessen med “Party of Five” sikret Matthew Fox seg en hovedrolle i den legendariske serien “Lost”. Han rasket med seg Golden Globe – og Grammynominasjoner for sine prestasjoner i løpet av seks sesonger. Matthew har i tillegg film-roller å vise til: “We Are Marshall”, “Vantage Point”, “Alex Cross”, “Emperor” og “Bone Tomahawk”. Matthew Fox har fått 53 somre på baken, og har ikke vært å se på skjermen siden 2015. Kanskje er det kone og to barn som tar all tiden? 

Hvem har vel glemt søte Claudia Salinger – spilt av Lacey Chabert? Et vindunderbarn med Arve Tellefsen-evner på fiolin. Hun var smartere enn de fleste, men fant det trøblete uten foreldre i “Party of Five”. 

Fra rollen som barnevirtuos har Chabert vært å se i noen av Hollywoods mest populære filmer. “Not Another Teen Movie”, “Daddy Day Care”, “Mean Girls”, “Dirty Deeds” og “Black Christmas”. Og visste du at Lacey Chabert også hadde stemmen til Meg Griffin i sesong 1 av “Family Guy”? I 2020 er 37-åringen opptatt med innspilling av “Winter in Vail” og “The Crossword Mysteries: Abracadaver”. Den populære skuespilleren har imidlertid hatt tid til å gifte seg med David Nedhar, og fått en datter – Julia. 

Trenger vi presentere selveste Jennifer Love Hewitt? 90 – og 2000-tallets store stjerne spilte rollen som Sarah Reeves Merrin – den irriterende Baileys, sensitive high school-flamme. På samme måte som de øvrige karakterene i “Party of Five”, hadde også Sarah sine problemer å stri med. 

Om rollen i TV-serien kanskje ikke var den største, var det større ting i vente for Jennifer Love Hewitt. Dersom 41-åringen sitter i lenestolen allerede, kan hun se tilbake på filmer som “I Know What You Did Last Summer”, “Can’t Hardly Wait”, “Heartbreakers” og “The Tuxedo”. Suksessene har stått i kø, Love Hewitt har selvsagt også et lass TV-serier i skrytealbumet. “Ghost Wisperer”, “Criminal Minds” og nå “9-1-1”. Vi skal la Jennifers musikkarriere ligge, men snarere runde av med at hun giftet seg med Brian Hallisay i 2013 og nå har fått to barn. 

Jackpotten er nå på over 45 millioner kroner.Prøv lykken her! Få 100% velkomstbonus opptil 3000 kr når du registrerer deg!

Øvrige skullespillere

Kirsten Bennett SalingerPaula Devicq: Studenten ble hyret inn som familiens barnepike, og ble Charlies både kjæreste og kone i “Party of Five”. 54-åringen har ikke gjort stort ut av seg siden glansperioden. Hun har imidlertid opptrådt i “100 Centre Street”, “The Grid”, “Rescue Me” og “Law and Order”, i tillegg til filmen “Runaway Bridge”.

Griffin HolbrockJeremy London: Den humørsyke urokråka som var Julia Salingers kjæreste. Den tidligere så bedårende unge mannen har blitt både 47 år og rund i kantene. London har vel og merke en god merittliste, hvis CV inkluderer “7th Heaven”, “Gods and Generals”, “Crossing Jordan”, “Don’t Pass Me By” og “Hollywood Wine”. I 2020 har London figurert i filmen “Crypto Head”, mens “The Dinner Party” og “Goodbye Butterfly” står for døra neste år. Den tiårskomne jentefuten har to barn.

Daphne JablonskyJennifer Aspen: Aspen spilte karakteren Daphne Jabloonsky – en deltidsstripper som innledet et forhold til Charlie, som i sin tur førte til barnefødsel. Aspen har senere spilt i en rekke populære TV-serier – inkludert “Rodney”, “Glee” og “GCB”. Hun var likeledes å se i filmen “Vanilla Sky”. Jennifer er gift med David O’Donnell, som hun har ett barn med.