Silke
Silke. Foto: TT.

Husker du da TV2s slagord var “Opplev ungdomstiden på TV2”? Serier som Friends, Baywatch, X-files og Silke fylte TV-ruta. Vi har sjekket hva som skjedde med skuespillerne i nettopp detektivserien Silke…

Det skal sies først som sist; Silke – eller Silk Stalkings, som er originaltittelen, var en krimserie som lente seg i overkant hardt på kropp og sex. Handlet det ikke om mord på en stripper, var det en luksusprostituert eller en elskerinne som hadde blitt tatt av dage. 

Jackpotten er nå på over 45 millioner kroner. Prøv lykken her!

Detektivene Chris Lorenzo  (Rob Estes) og Rita Lee Lance (Mitzi Kapture) hadde sex-baserte kriminalgåter som sitt spesialfelt. Ingen av hovedpersonene skal sies å stå tilbake for seriens øvrige tiltrekningskraft. Rob Estes hadde et blikk som kunne smelte ethvert kvinnehjerte, mens Mitzi Kapture hadde bein som gledet det mannlige publikummet. 

Vi snakker pastellfarger, ultrarike Palm Beach – Florida, tropisk klima, pene mennesker og ikke altfor innviklede drapssaker. Med andre ord: En oppgradert Miami Vice, eller billigversjon av “Law and Order” – som holdt oss underholdt i årene 19921995. Serien fortsatte riktignok med andre skuespillere – og på lokale TV-stasjoner i USA helt frem til 1999, men det er Silke med Chris og Rita vi nordmenn husker. 

Jackpotten er nå på over 45 millioner kroner.Prøv lykken her! Få 100% velkomstbonus opptil 3000 kr når du registrerer deg!

Rob Estes

Den godeste Rob Estes er kanskje hva vi kan kalle en B-skuespiller på norsk? Den nåværende 56-åringen er best kjent for rollen som Kyle McBride i “Melrose Place eller Harry Wilson fra “90210”. Mange av oss husker imidlertid Estes som Sargent Chris Lorenzo best. Sist kjekkasen var involvert i en TV-serie var tilbake i 2018 – “Famous in Love”. 

Kona Erin er tidligere surfeinstruktør, og sammen har paret sønnen Makai. Robs 17 år gamle Mason bor sammen med dem i San Clemente, mens Estes’ datter Maya har tilhold i Seattle. 

Mitzi Kapture

Mens skuespillerkollega Rob Estes kanskje ikke kan sies å ha nådd de riktig store tinder karrieremessig, må Mitzi Kapture på alle måter sies å ha skapt en karriere å være stolt av. Kapture har rukket å runde 58 år, og kan i likhet med Estes se tilbake på en rekke opptredener i såkalte såpeserier. Perfect Crime, Rules of Engagement og rollen som Alexis Ryker i Baywatch står likeledes på CVen. 

Jackpotten er nå på over 45 millioner kroner. Prøv lykken her! Få 100% velkomstbonus opptil 3000 kr når du registrerer deg!

Det er likevel som dokumentarskaper Kapture har skapt seg et navn på sine eldre dager. Så sent som på tampen av 2019 stakk nemlig Kapture av med prisen “Best Documentary” i Independent Filmmakers Showocase (IFS). Dokumentaren “The Process” er tilgjengelig på Amazon Prime, og tar for seg forholdet mellom spillespillere, regissør og manusforfatter.